XI. Tábor “helyett”

A tavalyi jubileumi tábort lezárva egy nagy újrakezdéssel akartuk kezdeni a további éveket.

Sajnos ez nem sikerült, ahogy képzeltük, de ettől függetlenül lementünk Szentbékkállára, és keresgélni kezdtünk új dolgokat.

Lesz új szállásunk jövőre, új helyünk étkezésre, és a tábornak egy új koncepciója is lesz majd.

Az időpont meg van már, a részleteket kell még rendezgetnünk.

2022.07.14-24-ig fogunk táborozni Szentbékkállán!

Jelentkezési adatokat majd publikáljuk.

A szállásunk nagyon klassz, 2 ágyas szobák vannak fürdőszobával, külön konyhával, és egy nagy közös helyiséggel, ahol alkothatunk és előadhatunk is. A környezet csodás, gyönyörű kertben egy felújított nagy parasztkúria, kiülőkkel, sütögető helyekkel, hűvösben alkotással.

A tábor művészeti koncepciója is változik majd, amit időben publikálni fogunk.

Amiért ragaszkodunk a faluhoz, hogy már jegyezve vagyunk, hogy szeretnek, várnak bennünket. Kerestek idén is, mi elmondtuk problémáinkat, hogy miért nem tudtunk jönni, megértették, és segítséget kaptunk hamar.

A leutazásunkat összekötöttük egy olyan eseménnyel, ami a falunappal kapcsolatos kiállítási lehetőség, ahova én is meghívást kaptam kiállítani. 10 festő közös kiállítása volt, akik megörökítették a falu tájait, a jelenből és a múltból. Nagyon jó válogatás volt és a falut sok festő szemével látni még érdekesebb volt.

Emellett részt vettünk a Szentbékkállai Káli Forgatag több rendezvényén is.

A célunk a jövőben is az, hogy a táborozók jól érezzék magukat, megtalálják azokat a dolgokat a táborban, a faluban, a tágabb környezetben, és az emberekben, akikkel együtt lesznek, hogy alkothassanak kedvükre.

Inspiráció továbbra is adott mindenben, ami a táboridő alatt körülveszi az alkotókat.

Ezen túl már a dolgok a jövő évi táborlakókon múlik, azokon az embereken, akik részt vennének azon a közös héten, amit együtt töltünk jövőre!!!

Mindenkinek kitartást és sok alkotást kívánok a következő táborig!!!

 

Szigeti Márta