Tagok

Zsomolya Szabolcs

1994 március 31.-én születtem Zentán, majd az ettől 25 km-re lévő Mohol nevű településen nőttem fel. Az általános iskolai tanulmányaim során nem igazán szerepelt kimagasló helyen a képzőművészet. A középiskolai felvételikor körvonalazódott egyfajta koncepció hogy vagy az Adai Műszaki Iskola Gépésztechnikusi szakára felvételizek, vagy a Zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium Képzőművészeti szakára.

Teljes profil ...

Lovas István

1990-ben születtem Budapesten és azóta Gyálon élek. A művészet tőlem "messze áll", ugyanis teljesen más életutat választottam még anno. Azonban szakközépiskolás koromban volt rajztanárom hatására fogtam meg elsőnek egy fényképezőgépet aminek az eredménye az lett, hogy azóta is hobbi szinten ha tehetem előveszem a masinát és lesem a környezetemet amerre járok, hogy megörökíthessem képek formájában.

Teljes profil ...

Kocsis Réka

A nevem Kocsis Réka Tímea 18 éves vagyok. Az életem mindig is a művészetek körül forgott, ami mára a mindennapok részévé vált és ez így is marad, ha rajtam múlik! Gyerekkorom óta szeretek festeni, rajzolni és alkotni. Soha nem vagyok teljesen megelégedve a munkámmal de ez nem feltétlenül baj, hiszen a tökéletesre törekszem.

Teljes profil ...

Antal Kitti

1995-ben születtem Budapesten. Korán kezdtem foglalkozni a művészettel. Több tanárhoz/művészhez is jártam tanulni. Általános iskolás koromban Szigeti Márta által kerültem igazán közel a művészethez. Elkezdtem táborokba járni, amik a képzőművészettel foglalkoztak. Így például kezdetben a Mártélyi szabad iskolába jártam, jelenleg pedig aktív tagja vagyok a Szentbékkállai Képzőművész Tábornak.

Teljes profil ...

Herman Anett

festőművész

1994-ben születtem Nagyváradon. 2000-ben léptem át az ország határát mindenki nagy örömére és kezdtem meg tanulmányaimat. Azt hiszem elég elcsépelt azzal kezdeni a bemutatkozásomat, hogy a művészetért, már az általános iskolában, sőt már az óvodában lelkesedtem, de így volt. Ugyan az óvodában el voltam nyomva, mint fiatal művész, de az általános iskolás tapasztalataim segítettek a továbbfejlődésemben.

Teljes profil ...

Szigeti Márta

festőművész

Képző- és Iparművészeti szakközépiskolában érettségiztem kerámia szakon. Ezután a szakmában dolgoztam, majd rajztanárként folytattam pályafutásom és a mai napig is művészetpedagógusként több szintéren is tanítok a képzőművészeket. Nagyrészt akvarell technikában dolgozom, de olajképeim is vannak, illetve a tempera is a kedvelt festőtechnikáim közt van.

Teljes profil ...